نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور
در پشت درهای بسته؛

دیدار محرمانه اعضای خانواده حریری با بشار اسد

منابع خبری از سفر برادر بزرگ سعد حریری، نخست وزیر لبنان به سوریه و دیدار او با بشار اسد خبر داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 23
کد خبر: ۳۲۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  منابع و محافل لبنانی از سفر برادر بزرگتر سعد حریری، نخست وزیر لبنان به سوریه و دیدار او با بشار اسد، رئیس جمهور این کشور خبر داده‌اند.

طبق اعلام پایگاه «Lebanon Debate» بهاء حریری، برادر بزرگتر سعد حریری، نخست وزیر لبنان به همراه فردی نزدیک به محافل سوری، سفری محرمانه به دمشق داشته است.

طبق اعلام این منابع، در شانزدهم ژانویه هواپیمایی از فرودگاه شارل دوگل فرانسه در فرودگاه بین المللی بیروت بر زمین نشست که در آن بهاء حریری حضور داشت. او از بیروت به همراه گروهی عازم سوریه شد تا در موعد مقرر با بشار اسد در کاخ ریاست جمهوری دیداری داشته باشد.

بشار اسد نیز از او در کاخ ریاست جمهوری استقبال کرد و دیدار دو طرف، بیش از دو ساعت به طول انجامید. در این دیدار حریری به پروژه‌هایی که به دنبال سرمایه گذاری آن در سوریه است، پرداخت و بشار اسد نیز به بیان اوضاع عمومی کشور و مراحلی که سوریه از زمان آغاز بحران با آن روبرو بوده است، پرداخت.

او همچنین در این دیدار اعلام کرده است که موضعش به کلی با برادرش متفاوت است. در پایان این دیدار نیز بر هماهنگی آغاز پرونده‌های اقتصادی مرتبط با شرکت‌های حریری و فعالیتش در سوریه در دوره بازسازی تأکید شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار